Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
Ravioli
- 50 g di burro
- 2 rametti di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422.6 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 92 g
- Natrium
- 274.6 mg
Alternatieve recepten
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2sa
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Ravioli alla carbonara
1sa 30 dk
Ravioli di Santo Stefano
2sa
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1sa 45 dk
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Linguine allo scoglio
40min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1sa 30 dk