![Cipollata (focaccia con cipolle) Cipollata (focaccia con cipolle)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f30329efd93e3d8ff5dbc5a53c49e75d/Derivates/e6654f3892ef7c9d955f51c2cc6d31a11928b495.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 551.9 mg
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 分钟
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50min
Rustici alla scarola
10 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Sushi Burrito
45 分钟
Sformatini di agretti
1小时
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Pici all'etrusca
1小时 45 分钟
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Sformato tricolore
1h 30min