Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 210 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 50 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle dorate, in 8 spicchi
- 10 g di vino bianco
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1483.3 kJ / 354.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 583.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 Std.
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Ciambella noci e caffè al Varoma
2h 30min
Pane alle noci al Varoma
3h 30 min
Danubio salato
3h
Torta pinguino
1h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Impasto per pane veloce
45min