Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 210 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 50 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle dorate, in 8 spicchi
- 10 g di vino bianco
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1483.3 kJ / 354.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 583.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Focaccia millebolle
28h
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Pinsa romana alla carbonara
4h
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Crostata salata multicolore
1h
Pastiera salata
2h
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Focaccia alla curcuma
3h 30min