Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte intero
- 3 uova
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1218.3 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 132.3 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 menit
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15 Std. 30 Min
Stufato di manzo e verdure invernali
4h 30min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Torta natalizia
3h 25min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min