![Piccoli calzoni TM6 Piccoli calzoni TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25df8d4867394d2a8f79832b0bd91eea/Derivates/d515fb5a0cfb42f30f9529cdefcafcc4a57a0c11.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farciture
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pomodori senza semi e a pezzi (vedere consiglio)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm circa)
Impasto
- 1470 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di zucchero -
10
g di lievito di birra fresco
of 5 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Preparazione del calzone
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 100 g di crescenza a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 810.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizzette
3h 40min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Focaccia a bastone
5 godz.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Parigina TM6
5h 30min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Pane rustico ripieno
29 Std.
Focaccia ai semi di chia farcita
4h