Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle tostate non salate
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 di mosto cotto
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 50 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 223.9 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 22.5 mg
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2sa 30 dk
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Cartellate
1 godz. 5 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2sa
Pasticcio altamurano
3 godz. 30 min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Brunelle
2sa
Torta ubriaca al vino rosso
2sa
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min