Apparaten en Accessoires
Friselle
Voorbereiding 40min
Totaal 4u.
15 pezzi
Ingrediënten
-
100 g di latte
-
5 g di zucchero
-
1 cubetto di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0
-
100 g di olio extravergine di oliva
-
40 g di vino bianco
-
80 g di acqua
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
5 g
Calorieën
849 kJ /
203 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
31.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
40 recepten
Italië
Italië
Puglia in cucina
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Taralli pugliesi
1u. 15min
Focaccia barese
2u. 55min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Il pane di Altamura
4u.
Focaccia pugliese
1u. 10min
Taralli sugna e pepe
4u.
Panini napoletani con uova sode
2u. 50min
Filone di sola semola
2u. 50min
Panini rosette
23u. 20min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Panini napoletani
5u. 20min
Rosette
5u. 20min