Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di vino bianco + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
Ripieno
- 350 g di castagne, sbollentate e spellate (vedere consigli)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Rum
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 40 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 230 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Castagnole
1ωρ. 20 λεπτ.
Lagane e ceci
1ωρ.
Bocconotto
2 Std.
Pizza di pasqua dolce
3ωρ.
Mostaccioli al mosto cotto
1ωρ.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ciambelline al vino rosso passito
1ωρ.
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Zeppole di San Giuseppe
1ωρ. 50 λεπτ.
Ciambelline al vino rosso
1ωρ.