Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 4 uova (circa 200 g)
- 200 g di zucchero
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 50 g di latte
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema agli agrumi
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
- 500 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 1 limone, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 1 arancia, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
Terminare la preparazione
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2320 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2sa
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Torta cappuccino
2sa
Pan di Spagna
1h 50 min
Rotolo ai fichi
2 godz. 25 min
Cassata di Sulmona
3 godz. 30 min
Torta pazientina
3h 55 min
Cigni alla crema diplomatica
2sa
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2 godz. 15 min