Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta choux,
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 1 bustina di estratto di vaniglia naturale
- 130 g di chicchi di melagrana (1 melagrana)
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 22.6 g
Alternatieve recepten
Chiffon cake
4 Std.
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Chiffon cake alle fragole
1 Std. 30 Min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pastiera
15h
Torta Babà napoletana
8 Std.