Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20 Min
Panna montata
10 Min
Profiteroles
2 Std.
Torta cappuccino
2 Std.
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 godz. 30 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min