Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 35 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 90 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di latte
- 10 g di miele
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 10 - 20 g di miele, a piacere
- 9 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Cream tart
4h
Glassa di zucchero
10 dk
Panna montata
10 dk
Cupcake con panna montata
55 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1h 50 min
Pasta frolla
1h 50 min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 Min
Crema al burro al cacao
10 dk
Morettini
3 godz. 10 min
Profiteroles
2 Std.