Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 260 g di farina tipo 00
- 280 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 200 g di acqua
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 80 g di gocce di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake alla zucca
2h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1h 10 min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Chiffon cake cappuccino
1h 10 min
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Torta appassionata alle amarene
1h 30min
Chiffon cake
4h