Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 260 g di farina tipo 00
- 280 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 200 g di acqua
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 80 g di gocce di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake bicolore
1 godz. 30 min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1 godz. 30 min
Chiffon cake alla vaniglia
1 godz. 30 min
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 godz. 30 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Chiffon cake alle fragole
1 godz. 30 min
Chiffon cake al limone
1 godz. 30 min
Chiffon cake al té verde matcha
1h 10min
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake
4sa