Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 170 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 200 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 cucchiaino di sale
Crema al latte
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 20 g di miele di acacia
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 133.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Zufoli
5h
Tortine paradiso
1h
Marsigliesi
1h
Girelle bicolore
3 godz.
Deliziosi al cioccolato
1h 30min
Panini al latte e cioccolato
3 godz.
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Panini al latte con cioccolato
4 Std. 40 Min
Panini all'olio
3h 10min
Croissant
7h 30 min