Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Zuccotto
7h 10min
Gelato mascarpone e ciliegie
6 Std. 30 Min
Crema pasticcera
15 min
Panna montata
10 min
Salsa al cioccolato
20 Min
Torta pazientina
3ωρ. 55 λεπτ.
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30min
Cupolette al limone
9h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Panettone farcito
6 godz. 45 min