Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di spagna
- 3 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate tostate
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2974 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Bignè con crema pasticcera
3h
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Cassata gelato
11h 20min
Millefoglie veloce
3h 50min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Gelato al gianduia
10 Std. 20 Min
Zuccotto gelato
12h
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min