Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
Farcitura
- 20 g di farina tipo 00, per infarinare il piano da lavoro
- 200 g di pancetta tesa di maiale a fette sottili
- 4 uova sode a fette
- 200 g di scamorza a fette
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 20 - 30 g di latte per spennellare
- 1 fetta di prosciutto cotto intera e spessa (3 mm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 7 - 8 pinoli
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Ghirlanda centrotavola
5 godz. 5 min
Lanterna di frolla
1h 30min
Stella di pane
3h 30min
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Cestino centrotavola
5 Std.
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3h
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Pane scugnizzo
2h
Torta di rose salata
4 godz. 15 min