Apparaten en Accessoires
Ventagli di pasta sfoglia
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
26 pezzi
Ingrediënten
-
200 g di burro semicongelato
-
200 g di farina per torte + q.b.
-
90 g di acqua molto fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
200 g di zucchero
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
479 kJ /
114 kcal
Vetten
6.5 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
13.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pic nic
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1u. 50min
Muffolette
3u.
Croissant francese
5u. 20min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Savoiardi morbidi
40min
Sfinci siciliane
2u. 30min
Pane siciliano
2u. 45min
Panini rosette
23u. 20min
Biscottini alle mandorle
35min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5u. 15min
Rosette
5u. 20min