Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 60 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
Base
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di Rum
- 1 uovo
- 85 g di zucchero
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 150 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25min
Gelato al gianduia
10h 20min
Morettini
3h 10min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 godz.
Fantasia di nocciole
1h 35 min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Bon bon gelato
5h