Compatibele versies
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di lievito di birra fresco
- 280 g di latte + q.b.
- 30 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina multicereali + q.b.
- 1 uovo medio
- 50 g di burro morbido a tocchetti
- 10 g di sale
- 50 g di burro fuso
- 2 cucchiai di semi misti
- 150 g di prosciutto crudo a fette
- 1 mazzetto di rucola, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancarrè
5hod.
Piadina romagnola
15 min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Friselle
4h
Piadina romagnola
15 min
Grissini al cioccolato
50 min
Grissini tricolore
3h
Sandwich colorati
3 Std. 15 Min
Tigelle
3 godz. 50 min
Panettone gastronomico
26h