Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 300 g di latte intero fresco
- 15 g di sale
- g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 1 bustina di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 2.6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Piadina integrale farcita
40 min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 godz.
Piadina romagnola farcita
55 Min
Grissini al cioccolato
50 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Bruco brioche
2 Std.
Kalács (Pane ungherese)
3 godz.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Pane scugnizzo
2 Std.