Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filoncini di semola
4h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane alla birra
4h 55min
Pane al semolino
4h
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini al latte
4sa 50 dk