Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Pane alle olive
2u. 20min
Panini al latte
4h 50min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Panini all'olio
3h 10 min.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min.