Apparaten en Accessoires
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
Voorbereiding 1u.
Totaal 5u. 30min
16 pezzi
Ingrediënten
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g di latte
-
200 g di acqua
-
30 g zucchero
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
-
50 g olio extravergine di oliva
-
15 g di sale
-
16 fette di fesa di tacchino arrosto
-
16 fette di pomodoro
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
711 kJ /
170 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Passione croissant
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Piccoli tramezzini farciti
50 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Crescentine modenesi
11 Std.
Deliziosi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Piadina romagnola
40 Min
Piadina romagnola
15 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Grissini al cioccolato
50 Min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5 Std. 30 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min