Apparaten en Accessoires
Diamanti ripieni di gelato al whisky
Voorbereiding 40min
Totaal 5u. 55min
18 pezzi
Ingrediënten
-
150 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50 g di zucchero
-
250 g di mascarpone
-
20 g di caffè espresso
-
1 cucchiaino di Whisky
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485 kJ /
116 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Praline al gelato
5 Std. 55 Min
Gelato al limone
8 Std. 20 Min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Gelato al cioccolato
12 Std.
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Bibita ACE
10 Min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Limoncello
193 Std.
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55 Min