Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di crema gianduia
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema Bimby ®
- 100 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 40 g di farina tipo 00 + q.b.
- 500 g di latte
- 2 uova
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 25 amarene sciroppate, scolate
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Torta caprese bianca al limoncello
1h 5min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2 Std.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 Std.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.