![Sgaiozzi Sgaiozzi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f614f18-ba07-4211-9bc7-756e75af9a1f/Derivates/3b5c3a5f-46ea-4cb8-9a39-821f30aef586.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 5.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Affogato al cioccolato e brandy
15 min
Aceto aromatizzato alla menta
20 min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Mascarpone
24 Std. 10 Min
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Torta del cardinale
3h 30min
Insaporitore per pizza
30 min
Sushi di kiwi
1 Std. 50 Min
Maiale alla Colombo
1h 25 min
Pain aux raisins
4h 30min
Baguette tradizionale
15h 35min