Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 570 g di acqua
- 220 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 650 g di farina tipo 00
- 150 g di latte intero
-
100
g di zucchero
of 100 g di miele -
50
g di strutto
of 50 g di olio di oliva - 2 uova
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di semi di anice
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1271.1 kJ / 290.7 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 6.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Ciambella farcita allo yogurt
2 Std.
Focaccia di semola
6h 40 min
Bussolano di Soresina
40 Min
Ciambella spezzina al limone
40 Min