![Piconi Piconi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C59575DA-ADAB-414F-8E54-FD9830C97D74/Derivates/03b8c236-e835-422b-bf39-b7f5ecdb0901.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Ravioli fritti salati
1h 5 min
Madeleine al limone
4ωρ. 45 λεπτ.
Sgaiozzi
3h 30min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Panini limone e miele
5h 30 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Nuvola all'arancia
1h 5 min
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Pariser bullar
2 Std. 50 Min