Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Cavati con le fave
13 Std. 20 Min
Torta fragole e Champagne
4 godz. 30 min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Trancetti al cioccolato ed arancia
2 Std. 40 Min
Tegole al cacao con mandorle
12sa 30 dk
Chiacchiere
1h 35min
Marshmallow di pan di zenzero
Geen beoordelingen
Cuddure con le uova
2h
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Ciambella farcita all'arancia
1h 50 min.
Ravioli di ricotta
1h 35min