Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Fudge cake
5 Std.
Torta Bicerin
30 dk
Zuppa di lenticchie speziata alla marocchina (Bimby Friend)
35 dk
Presnitz
2 Std.
Galette des rois ananas e Rum
2sa 30 dk
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2sa 30 dk
Cono graffa
1sa
Tetù
1 Std. 50 Min
Timballo di anelletti al forno
1sa 40 dk
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2sa 15 dk
Torta alla birra stout
3 Std. 40 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min