Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 - 100 g di pecorino crotonese, a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- 50 - 60 g di nduja calabrese a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Bocconotto
2h
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Taralli pugliesi
1h 15min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min