![Tarallini farciti ai sapori di Calabria Tarallini farciti ai sapori di Calabria](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09CD7945-D8AB-4BB7-A1CB-72E7BA5F2694/Derivates/B51B3206-FF1A-4A78-B83B-7207808AA91C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 - 100 g di pecorino crotonese, a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- 50 - 60 g di nduja calabrese a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli pugliesi
1hod. 15min
Cornetto di Matera
4h 30 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Cullurielli cosentini
4h 30 min
Taralli al limoncello
45min
Taralli dolci speziati
55min
Cartellate
1h 5min
Focaccia alle alici
1hod. 55min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Cavatelli
1h 30min