Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Papassini sardi
8u. 45min
Ravioli lucani
1h
Pesche sciroppate
721u. 20min
Carciofini sott'olio
721u. 30min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Funghetti sott'olio
721u.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Seadas
1 godz. 5 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min