Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 Min
Seadas
1 godz. 5 min
Liquore all'uovo
97 godz. 30 min
Zeppole sarde
3 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Tiramisù piccante
6 godz.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Pardulas
8j 40 menit
Muffin cardinali
50 Min
Papassini sardi
8h 45min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min