Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema per farcitura
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 35 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Preimpasto
- 110 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di miele
- 100 g di latte
- 50 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi + q.b
Terminare la preparazione
- 150 g di uvetta sultanina
- 100 g di acqua tiepida
- 1 albume sbattuto
- 50 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1835.6 kJ / 438.7 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 133.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Appeltaart
1h 30min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Rosette alle mele
3h 30min
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15min
Torta della nonna
1h 30min
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Crostata alle ciliegie
2h
Tortine alle banane con salsa al limone
45min
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Torta cremosa al limone
2h 30min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min