Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Croccante alle arachidi
- 150 g di arachidi tostate non salate
- 250 g di zucchero grezzo
- 1070 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di aceto
Terminare la preparazione
- 250 g di fragole a fettine
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2606.9 kJ / 622.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 158.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Torta bignè al cioccolato bianco
1hod.
Crostata alle fragole
2 Std.
Bignè al cioccolato
3 Std.
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Cannoncini alla crema
3 Std.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake in vasetto
4h
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1 Std. 40 Min