Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di latte
- 30 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 2 uova
- 1 albume
- 60 g di burro a pezzi, + q.b. per infarinare
- 10 g di bicarbonato di sodio
- 4 cucchiai di semi di anice
- 100 g di uvetta ammollata in acqua tiepida, ben strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2631 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 113.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Torta di riso carrarina
3 godz. 10 min
Frittelle di riso
1 Std.
Pane tartaruga
20u.
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
40 分钟
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Panini di patate
20u.
Menù: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
2h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4小时 30 分钟
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min