Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di latte
- 30 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 2 uova
- 1 albume
- 60 g di burro a pezzi, + q.b. per infarinare
- 10 g di bicarbonato di sodio
- 4 cucchiai di semi di anice
- 100 g di uvetta ammollata in acqua tiepida, ben strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2631 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 113.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Gugelhopf veloce
Geen beoordelingen
Tagliatelle tricolore
1h
Crema al limone con mirtilli
1h
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Salsa alle mele
20 Min
Focaccia dolce alle nocciole
1 Std. 45 Min
Contorno di fagioli al sidro
2 Std.
Castagnaccio
1h
Galette des rois al limone
2h 30min
Ciaramicola
1h
Torta del cardinale
3h 30min
Ricciarelli
7 godz.