Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 uovo, sbattuto con un pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2457 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2 Std.
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Chiocciole al formaggio
4sa 15 dk
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min