Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1820.7 kJ / 434.9 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6hod. 20min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Torta bignè al cioccolato bianco
1hod.
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5sa 15 dk
Crostata alle fragole
2 Std.
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Brownies cioccolato e pistacchi
45 Min
Crostatina al cioccolato
13 Std.
Cuore al limone (senza lattosio)
2 Std.
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2 Std.
Torta foresta nera
3 Std.