Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di culatello
- 200 g di Culatello a fette
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
-
250
g di brodo di carne
of 250 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2244.6 kJ / 536.5 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 4.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al pomodoro
1u. 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1u. 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1u. 30min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Tortellini in brodo
1h 20min
Ravioli ricotta e spinaci
10u.