Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1400 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
Focaccia
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 5 g di malto di orzo
- 485 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- sale grosso, a piacere
- 2 rametti di rosmarino fresco, glil aghi lavato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1110 kJ / 265.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 484.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceci a Cottura Lenta
14u. 40min
Filoncini di semola
4h
Pane senza lievito
19 godz.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Focaccia al pesto
3h 40min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pane bianco
3 Std.
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h