Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g di farina integrale
- 45 g di fecola di patate
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di stevia
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 300 g di latte scremato
- ½ - 1 fiala di aroma all'arancio, a piacere
- 200 g di robiola
- 200 g di crema gianduia
- 200 g di fragole, pulite e a fettine
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati, in granella
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1313.2 kJ / 313.8 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 227 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolo al tiramisù
3h 30 min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4 Std.
Crostata invernale
4 Std. 30 Min
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2u. 20min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Geen beoordelingen
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Soufflé cioccolato e arancia
45 min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std.
Crostata al cioccolato e burro di arachidi
7h 30 min
Rotolo al caffe e nocciola
2 Std. 30 Min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h