![Filoncini di semola Filoncini di semola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d573a3ff-54d1-4f83-9a9c-2adbdbd0e3a0/Derivates/789582c2-6c6c-4b31-93df-a73b1e29d10e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di malto d'orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane di kamut e farro
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Filone di segale
4h
Mantovanine
2h 45min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane bianco
3 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane arabo
3 godz. 30 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min