Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 3 g di lievito di birra disidratato - 500 g di farina integrale di tipo manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2352.3 kJ / 562.3 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 113.1 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1326.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane all'acqua
4h
Pane semplice
4h
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane contadino
19 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21u.
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane cosacco
16 Std.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane veneziano
18u. 30min