Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di zucca
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Impasto
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 8 g di cremor tartaro
- 160 g di farina tipo 0
- 160 g di zucchero di canna
- 2 pizzichi di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di olio di riso
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 15 g di amaretti (optioneel)
- 20 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 84.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)
2h
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2h 30 min
Panini alberelli segnaposto
3h
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1h 30min
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1h 20 min
Torta vaniglia con crema inglese (Bimby Friend)
2h
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2h 30 min