Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1711.8 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9h
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5sa
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Cruffin (TM6)
4h 30 min
Focaccia
6 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min