Apparaten en Accessoires
Michetta (TM6)
Voorbereiding 25min
Totaal 6u. 30min
8 pezzi
Ingrediënten
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele5 g di malto di orzo diastasico, in polvere
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina (forza W330) + q.b.
-
10 g di sale
-
5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
497.2 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
923.5 kJ /
220.8 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
48.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Pandoro
15 Std. 15 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Panini di segale
12 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Pane all'acqua
4 Std.
Focaccia morbida
4 Std.
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Focaccia millebolle
28 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.