Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 8596 kJ / 2054 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 457.4 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 18.4 g
- Natrium
- 4738.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioches con il tuppo
3h
Pane al pomodoro
16h
Baguette con ciccioli
5 godz.
Pinsa romana alla carbonara
4ωρ.
La colomba perfetta
7h
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Bruco tramezzino
6 Std. 30 Min
Biscotti con semi di girasole
1h
Focaccia barese TM6
4ωρ.
Pucce
7h
Friselle
4ωρ.