Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 8596 kJ / 2054 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 457.4 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 18.4 g
- Natrium
- 4738.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette integrale
5óra
Pane di patate e noci
21h
Sasanelli gravinesi
45min
Panini con muesli
19h 30min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 godz.
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Focaccia barese TM6
4 godz.
Ghirlanda di Natale
4 godz.