Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g) (optioneel)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Ripieno
- 30 g di fragole essiccate
- 40 g di zucchero
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa
- 280 g di zucchero a velo a velo
- acqua q.b.
- colorante alimentare in gel, colori dell'arcobaleno (rosso, arancione, giallo, blu, indaco, viola, verde)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 438.9 kJ / 104.9 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 14.4 mg
Alternatieve recepten
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Animaletti di pancake
30 min
Baguette con ciccioli
5h
Spagnolette siciliane
1 Std. 15 Min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15 min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 min
Panini semidolci
1h 30min
Biscotti con semi di girasole
1 Std.
Biscotti integrali di frutta secca
2 Std.
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Limonata alle fragole
1 Std. 15 Min
Impasto per pane veloce
45 min