Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g) (optioneel)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Ripieno
- 30 g di fragole essiccate
- 40 g di zucchero
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa
- 280 g di zucchero a velo a velo
- acqua q.b.
- colorante alimentare in gel, colori dell'arcobaleno (rosso, arancione, giallo, blu, indaco, viola, verde)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 438.9 kJ / 104.9 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 14.4 mg
Alternatieve recepten
Biscotti friabili al burro
2h 30min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25 min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45min
Cookies
1h
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6 godz.
Bignè craquelin
2h
Ghiaccioli alla frutta arcobaleno
10h
Panini arcobaleno
5h
Chutney more e cipolle
7 Std.
Crostata di mele con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h