Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura
- 200 g di zucchero
- 3 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
Impasto
- 50 g di burro a pezzi
- 220 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 463.8 kJ / 110.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 34.9 mg
Alternatieve recepten
Pesche dolci
2 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Cantucci
1 Std. 50 Min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
La colomba perfetta
7h
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5 Std. 30 Min
Maritozzi
11h
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Rose del deserto
45 Min