Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 104.4 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 60.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entrecote con risotto ai funghi
Geen beoordelingen
Cheese naan (vegan)
2h 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Focaccia millebolle
28h
Moddizzosu di patate
7 godz.
Japanese pancake
30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Pinsa farcita
3 Std.
Coppa cookies
3h 30min
Trippa alla romana
2 Std.
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3 Std.