Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 104.4 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 60.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombette di Carnevale ripiene
1 godz.
Mesciua spezzina
1 godz.
Gelato al burro di arachidi
10 godz. 30 min
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Pane al pomodoro
16u.
Cheesecake alle fragole
4 Std. 30 Min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40 min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.
Grissini ai 3 sapori
3h
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min