Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Glassa al caramello
- 50 g di zucchero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di burro
- 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al caramello salato
- 100 g di zucchero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1820 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé al cioccolato
45 dk
Long Island Ice Tea
10 min
Coppette di palloncini al cioccolato con crema di pistacchi (di Erica Liverani)
1 godz. 5 min
Dim sum salmone, miso e zenzero
2sa
Delizia alle caramelle toffee
2sa 30 dk
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Scrambled eggs sottovuoto
40min
Éclair vaniglia e cocco
Keine Bewertungen
Salsa al formaggio di pecora
20 dk
Mousse al caramello salato
5h 30min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
L'originale salsa barbecue
2h 5 min