![Éclair con caramello al burro salato Éclair con caramello al burro salato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32A09F44-069D-443E-A0B0-B4989979AA9F/Derivates/326428dd-316d-4103-b023-7f63805f9aaf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Glassa al caramello
- 50 g di zucchero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di burro
- 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al caramello salato
- 100 g di zucchero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1820 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 分钟
Churros
40 分钟
Parfait Piña Colada
1小时 20 分钟
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Crema al caramello salato
1hod. 10min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 分钟
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 分钟
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Macaron al cioccolato
24 Std.