Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 g di lievito di birra fresco
- 120 g di acqua
- 2 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 65 g di farina integrale
- 4 g di sale
Condimento
- 50 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di guanciale a dadini
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 50 g di guanciale
- pecorino in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6050 kJ / 1446 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 124 g
- Vetten
- 77.4 g
- Verzadigd vet
- 31.6 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 4218.2 mg
Alternatieve recepten
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1h
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Panini semidolci
1h 30min
Bignè arcobaleno
2h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Cassola cagliaritana
1h
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Pane di patate e noci
21h
Triplo dessert di frutta
10 Min
Zuppa di broccoli e formaggio
40 min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 Min