![Pinsa farcita Pinsa farcita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84657f435bcca8fe6312ac3539ca6f9d/Derivates/693fa0d43e0654ccbeed17b6018cfc5dccec6dde.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
- 150 g di coppa di maiale
- 100 g di mozzarella di bufala, scolata e a pezzi
- 50 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzi
- Calorieën
- 6041 kJ / 1444 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 194.5 g
- Vetten
- 54.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 28.3 g
- Natrium
- 3671.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Torta della nonna al cioccolato
1 Std. 30 Min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Baguette pancetta e provolone
5h 30 min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Baby cake pops
2h
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Cracker al farro
2h
Rotolo di frittata
45 Min