Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
- 150 g di coppa di maiale
- 100 g di mozzarella di bufala, scolata e a pezzi
- 50 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzi
- Calorieën
- 6041 kJ / 1444 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 194.5 g
- Vetten
- 54.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 28.3 g
- Natrium
- 3671.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancake salato di verdure e tonno
30 min
Pinsa romana alla carbonara
4ωρ.
Biscotti e cucchiaini per caffè
2h 30 min
Pan Brioche
5h
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Bloody Mary analcolico
10min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Baguette con ciccioli
5h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Torta pere e zenzero (TM6)
40min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h